You are here:

POINTR P3000, POINTR Moonlight | Otoyol Plaka Tanıma Sistemi

"Kent güvenliği için POINTR"

POINTR Moonlight/ POINTR P3000, araçların plakasını, markasını ve rengini 7/24 her türlü hava koşulunda tespit edebilmektedir. Sistem sayesinde elde edilen bu veriler kablolu ya da kablosuz olarak istenilen uzak bir merkeze aktarılabilmektedir.

Plaka Tanıma Sistemleri genel olarak araç plakalarının tespiti amacı taşımakla birlikte, son yıllarda görüntüleme sensörlerinde yaşanan hızlı teknolojik değişimler sonucunda, aynı zamanda araçların marka ve renklerinin de belirlenmesini sağlayabilmektedir. Buna ek olarak, uygun sistem mimarisi ile araçların içinin de görüntülenebilmesi ve bu sayede kolluk kuvvetlerinin eşkal tanımlama gibi kritik işlevleri yerine getirebilmesi mümkün olabilmektedir.

POINTR P3000 ve POINTR Moonlight, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan Plaka Tanıma Sistemi Merkezi Yazılımı ve dolayısıyla POLNET’e tam entegredir.

Kolay Kullanım, Montaj ve Entegrasyon

Kompakt yapıdaki plaka tanıma sistemleri direklere, köprülere, karayolları sanat yapılarına monte edilebilmektedir.

POINTR P3000 / POINTR Moonlight Özellikleri

Gömülü plaka tanıma ünitesi

Yüksek çözünürlüklü kamera

Ağ bağlantısı arızalarında kayıtları hafızasında tutarak çalışmaya devam etme

IR Led ile gece görüşü

IP 66, IK10 ve NEMA 4x sertifikalı muhafaza

7/24 çalışmaya devam etme

Marka, tip ve renk tanıma

FTP ile merkezi bir sunucuya veri gönderimi

POINTR P3000 / POINTR Moonlight'ın Uygulama Alanları

Kırmızı Işık İhlal Tespiti

Koridor Hız İhlal Tespiti

Park İhlal Tespiti

Mobil İhlal Ölçüm ve Tespiti

Emniyet Şeridi İhlal Tespiti

Gabari İhlal Tespiti

POINTR P3000

POINTR P3000 tümleşik bir plaka tanıma sistemi olarak tasarlanmıştır. Sistem, yüksek çözünürlüklü bir IP kamera, gömülü görüntü işleme birimi, güç dağıtım birimi ve dahili Infrared (IR) aydınlatıcı alt birimlerini tek bir muhafaza içinde barındırmaktadır. POINTR P3000, 7/24 araçların plakasını %95 doğrulukla okumakla beraber, aydınlatmanın yeterli olduğu saatlerde araçların marka ve renklerini de tespit edebilmektedir. Sistem tarafından üretilen her nevi veri, ağ bağlantısı aracılığıyla istenilen uzak bir merkeze aktarılabilmektedir.

POINTR Moonlight

POINTR Moonlight, harici Infrared (IR) aydınlatma birimi içeren özel bir plaka tanıma sistemi olarak tasarlanmıştır. Sistem, yüksek çözünürlüklü bir IP kamera, gömülü görüntü işleme birimi, güç dağıtım birimi ve dahili IR aydınlatıcı içeren bir muhafaza ile birlikte, bu birimle senkronize olarak çalışan harici IR aydınlatıcıdan oluşmaktadır. Sistem bünyesindeki harici IR aydınlatıcı sayesinde, aydınlık seviyesinin düşük olduğu saatlerde bile kaliteli görüntüler elde edilebilmekte ve araçların içindeki kişilerin eşkalleri net bir şekilde görüntülenebilmektedir.

POINTR Moonlight, 7/24 araçların plakasını %95 doğrulukla okumakla beraber, araçların marka ve renklerini de tespit edebilmektedir. Sistem tarafından üretilen her nevi veri, ağ bağlantısı aracılığıyla istenilen uzak bir merkeze aktarılabilmektedir.

POINTR AVM | AVM Plaka Tanıma Sistemi

POINTR AVM, alışveriş merkezlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış tümleşik bir plaka tanıma sistemidir. POINTR AVM, yüksek çözünürlüklü bir IP kamera, gömülü görüntü işleme birimi, güç dağıtım biriminden oluşan entegre bir sistemdir. POINTR AVM, 7/24 araçların plakasını %95 doğrulukla okumakla beraber, aydınlatmanın yeterli olduğu saatlerde araçların marka ve renklerini de tespit edebilmektedir. Sistem tarafından üretilen her nevi veri, ağ bağlantısı aracılığıyla istenilen uzak bir merkeze aktarılabilmektedir.

ISSD tarafından üretilen tüm Plaka Tanıma Sistemleri gibi, POINTR AVM de Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan Plaka Tanıma Sistemi Merkezi Yazılımı ve dolayısıyla POLNET’e tam entegredir.

POINTR B3000 | Bullet-Plaka Tanıma Sistemi

POINTR B3000, tümleşik bir plaka tanıma sistemi olarak tasarlanmıştır. Sistem, yüksek çözünürlüklü bir IP kamera, gömülü görüntü işleme birimi, güç dağıtım birimi ve dahili Infrared (IR) aydınlatıcı alt birimlerini tek bir muhafaza içinde barındırmaktadır. Bullet tipi kamera ile çalışan bu sistem, yeni nesil işlemcileri kullanan maliyet etkin bir çözüm olarak sunulmakta, özellikle yurt dışı uygulamalarda sıklıkla tercih edilmektedir.

POINTR B3000, 7/24 araçların plakasını %95 doğrulukla okumakla beraber, aydınlatmanın yeterli olduğu saatlerde araçların marka ve renklerini tespit edebilmektedir. Sistem tarafından üretilen her nevi veri, ağ bağlantısı aracılığıyla istenilen uzak bir merkeze aktarılabilmektedir.

Öne Çıkan Referanslarımız

31 İl Emniyet Müdürlüğü | 35 şehirdeki AVM’ler ve Limanlar

İlgili Çözümler

POINTR K3000

Kırmızı Işık İhlal Tespiti

POINTR P3000

Koridor Hız İhlal Tespiti

POINTR P2000

Park İhlal Tespiti

POINTR-2M

Mobil İhlal Ölçüm ve Tespiti

POINTR E3000

Emniyet Şeridi İhlal Tespiti

OVER-H

Gabari İhlal Tespiti

CONSCAN

Konteyner ID Tespit Sistemi

Gümrükler Plaka

Tanıma Sistemi

PTV Teknik

Tüm destek talepleriniz için ptvsupport@issd.com.tr ‘ye email gönderebilirsiniz.

ISSD Teknik Destek Portalı

Buraya tıklayarak destek portalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu sistemle ilgili soru ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz.